Billing details

Netherlands

Your order

Product Subtotal
'Leren In 21 Dagen' Challenge  × 1 57,81
Subtotal 57,81
Total 57,81
  • Please fill in your details above to see available payment methods.

Je persoonlijke data zal gebruikt worden voor het verwerken van je bestelling, het ondersteunen van jouw ervaring op deze website en voor andere doeleinden beschreven in het privacy policy.

Yes. Ik wil dit!
Lifetime toegang video's

Weet je niet zeker of je alle challenge dagen aanwezig kan zijn tijdens de Leren In 21 Dagen Challenge? Geen probleem! Het is mogelijk om lifetime toegang te krijgen tot de video's, zodat jij de challenge op je eigen tempo kan volgen.

Veilige betalingen

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

100% Succesgarantie

De cursus is risico vrij. Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je het recht op een volledige terugbetaling binnen 21 dagen vanaf de dag van aanschaf.

Coöperatie NeuroStudent U.A. – Fritz Conijnstraat 19  – 1063 CB Amsterdam – KVK 80800378

Wat zeggen anderen

Je leert veel handige dingen die altijd van pas zullen komen in je leven… De begeleiding is fantastisch en als je vragen hebt kunnen deze altijd gesteld worden.

Jill – student biomedische wetenschappen

Zeer waardevolle training gehad van de experts. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder frustratie had ik veel betere resultaten. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Jaro – student creatieve ondernemerschap

Ik vond deze workshop een hele goede investering in mezelf. Ook voor knakkers van boven de 50, zoals ik, nog heel leerzaam en effectief.

Gerard van Merwijk – student docentenopleiding