Leren In 21 Dagen Challenge

Veilige betalingen

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

100% Succesgarantie

De cursus is risico vrij. Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je het recht op een volledige terugbetaling binnen 30 dagen vanaf de dag van aanschaf.

NeuroStudent – Hengeveldstraat 29 – 3572 KH Utrecht NL – KvK 80800378

Wat zeggen anderen

Zeer waardevolle training gehad van Koen. Hij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn leertechnieken kan verbeteren. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder frustratie had ik veel betere resultaten. Ik zou het aan iedereen aanraden! Zelfs als je al goede cijfers haalt is het erg nuttig.

Jaro – student creatieve ondernemerschap

Ik vond deze workshop een hele goede investering in mezelf. Ook voor knakkers van boven de 50, zoals ik, nog heel leerzaam en effectief.

Gerard van Merwijk – student docentenopleiding

Je leert veel handige dingen die altijd van pas zullen komen in je leven. Uitstelgedrag en problemen met focussen kunnen verbeterd en verminderd worden met de informatie die je van deze workshop krijgt. De begeleiding is fantastisch en als je vragen hebt kunnen deze altijd gesteld worden.

Jill – student biomedische wetenschappen

Veel voorkomende vragen

Voor de ervaring krijgen studenten de video’s digitaal geleverd. De cursus is exclusief beschikbaar op ons NeuroStudent platform en kunnen meteen bekeken worden op je mobiel en computer met internet connectie, vanaf elke locatie op elk tijdstip. Het is niet mogelijk de video’s te downloaden. 

Je ontvangt een mail met inloggegevens en instructies binnen 20 minuten na je aankoop. Controleer of de mail vanuit NeuroStudent niet in je spambox terecht komt. Als je geen mail ontvangt, mail alsjeblieft koen.stam@neurostudent.nl, zodat we je verder kunnen assisteren. 

De cursus is risico vrij. Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je het recht op een volledige terugbetaling binnen 30 dagen vanaf de dag van aanschaf.