Bedankt, maar wacht nog even

Je aanvraag voor ons gratis e-book is gelukt! Je ontvangt deze over enkele minuten in je mailbox. Dat is nog niet alles. Hoe zou je het vinden om niet alleen over motivatie te leren maar ook onze cursus speciaal voor studenten te volgen? Onze #1 cursus mag niet ontbreken als je student bent en wij geven nu tijdelijk korting!

Leer sneller en word koploper van de klas

 • Haal hogere cijfers
 • In minder tijd
 • Met veel minder stress
 • Door niet hard maar slim te werken

  1 + jaar
  Ervaring in onderwijs
  1 +
  Studenten geholpen
  1
  Gemiddelde beoordeling

  Wat studenten vaak fout doen...

  Stop dagelijkse onzekerheid en twijfel door verkeerde strategieën die niets uithalen.

  Stop het continu achter de feiten aanlopen.

  En bovenal, stop met jezelf de schuld geven… want het is niet jouw fout!

  We brengen onze hele jeugd op school door en krijgen te horen over WAT we moeten leren, maar ons wordt nooit verteld HOE we moeten leren. En dit terwijl opleidingen elk jaar moeilijker worden.

  Het goede nieuws is: je kan leren hoe je moet leren. Het is nooit te laat om je deze skills eigen te maken, zodat je met minder tegenslagen en minder uitdagingen meer succes bereikt.

  Wij willen je laten zien hoe.

  Over de jaren hebben we de grootste uitdagingen van studenten verzameld en een cursus in elkaar gezet die de oplossing biedt voor jouw probleem. Leer sneller en haal alles uit jezelf, zodat je meer haalt uit je studie en je leven.

  Dus als je moeite hebt om bij te blijven met je studie of je bent al koploper in de klas, maar wilt nog meer uit jezelf halen dan nodigen wij jou uit om nu deel te nemen aan onze online cursus.

  En het mooie is, als je nu lid wordt krijg je drie bonussen. Want wij geloven 100% in wat er in deze cursus zit en geloven 100% in wat er in jou zit.

  Lees hieronder meer over cursus.

  Dan spreken we elkaar snel!

  Je NeuroTrainers Koen & Sjirk

  Volg de cursus en...

  Leer

  2 tot 3 keer zo snel

  Presteer

  elk tentamen

  Begin

  waar en wanneer je wilt

  Focus

  met 100%

  Vergeet

  niets meer

  Lees

  2 tot 3 keer zo snel

  Er bestaan domme en slimme
  ongetrainde en getrainde studenten

  In de online cursus word je getraind om dezelfde voordelen te krijgen als topstudenten over de hele wereld… zonder te spieken!

  Begin waar en wanneer je wilt – op elke computer of mobiel!

  Probeer de cursus nu de eerste 14 dagen. Niet tevreden? Geld terug!  

  Jouw Cursus Overzicht

  Module 1: Effectieve Leerstrategieën

  Module 2: 100% Focus

  Module 3: Uitstelgedrag & Motivatie

  Module 4: Snellezen

  Module 5: Het Plansysteem

  Module 6: De Leergewoonte

  Module 7: Breinleren

  BONUS 1: Online
  Community (100,- per maand)

  Je krijgt direct toegang tot de NeuroStudent community. De community voor studenten om nog sneller te leren.

  In de community vind je medestudenten door heel Nederland. Van studenten die moeite hebben om bij te blijven met hun studie tot studenten die al koploper zijn en nog meer uit zichzelf willen halen.  

  BONUS 2: Persoonlijke Coaching Sessies
  (90,- per week)

  Eén ding is zeker als je betere cijfers wilt halen: er komen obstakels op je pad die je van tevoren niet had zien aankomen.

  Daarom kan je iedere week de coachingscall bijwonen. Tijdens de meeting krijg je antwoorden op je vragen. Je staat er dus niet alleen voor. Elk jaar zijn er 52 sessies (t.w.v. 4.680,-). Je krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te worden geholpen.

  Bonus 3:
  Stap-voor-stap Protocollen
  (100,- per stuk)

  Wij weten als geen ander hoe ‘goed’ school is in het uitdelen van opdrachten, boeken en tentamens. Door de enorme lading aan werk kun je bij elke stap twijfelen aan je aanpak. Dit wekt vertraging en irritatie op. Het liefst gooi je de studieboeken door het raam! 

  Maar wacht daar nog even mee! Want wat nou als wij die twijfel voor je wegnemen?

  Met de stap-voor-stap protocollen krijg je in één oogopslag overzicht in de route die je moet bewandelen voor studiesucces. Je kunt ze elk moment gebruiken, waar je ook bent!

  De NeuroStudent Cursus

  NeuroStudent is de #1 specialist in succesvol leren voor studenten. Ontdek wat je moet weten om je hoogste cijfers te halen.

  De NeuroStudent Cursus

  Sneller leren = levenslang profiteren

  Wij willen de NeuroStudent cursus toegankelijk maken voor iedere student in Nederland die zichzelf wil verbeteren. Daarom krijg je tijdelijk toegang tot het pakket (video’s, quizzen, online community, wekelijkse coachingcalls en mobiele app) voor minder dan 1,- euro per dag.

  Per jaar

  720
  295
  • 2 Gratis maanden
  • NeuroStudent Community
  • Video's, uitdagingen en quizzen
  • 24/7 Bereikbaarheid met je trainer
  • Incl. NeuroStudent app
  • Incl. Stap-voor-stap protocollen
  • Incl. Wekelijkse coachingscalls
  Beste keuze

  Per maand

  60
  29
  95
  • NeuroStudent Community
  • Video's, uitdagingen en quizzen
  • 24/7 Bereikbaarheid met je trainer
  • Incl. NeuroStudent app
  • Incl. Stap-voor-stap protocollen
  • Incl. Wekelijkse coachingscalls

  Wat zeggen anderen

  Zeer waardevolle training gehad van Koen. Hij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn leertechnieken kan verbeteren. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder frustratie had ik veel betere resultaten. Ik zou het aan iedereen aanraden! Zelfs als je al goede cijfers haalt is het erg nuttig.

  Jaro – student creatieve ondernemerschap

  Ik vond deze workshop een hele goede investering in mezelf. Ook voor knakkers van boven de 50, zoals ik, nog heel leerzaam en effectief.

  Gerard van Merwijk – student docentenopleiding

  Je leert veel handige dingen die altijd van pas zullen komen in je leven. Uitstelgedrag en problemen met focussen kunnen verbeterd en verminderd worden met de informatie die je van deze workshop krijgt. De begeleiding is fantastisch en als je vragen hebt kunnen deze altijd gesteld worden.

  Jill – student biomedische wetenschappen

  Ons verhaal

  De bekende trainers van NeuroStudent, Sjirk en Koen, helpen studenten door heel Nederland met slim leren. 

  Koen had op de basisschool achterstand door spraak- en leesproblemen en dacht jarenlang dat hij slecht was in leren. Tot hij ontdekte dat leren geleerd kan worden. Nu deelt hij zijn kennis die hij heeft opgedaan van topstudenten, eersteklas onderzoekers en breinexperts.    

  Sjirk is al meer dan tien jaar actief als coach in het onderwijs, waar hij studenten en docenten leert hoe ze het maximale uit hun werk kunnen halen. 

  Samen bundelen de trainers hun expertise en geven studenten de kans om ongekende leer- en studeertechnieken van het brein te ontdekken, zodat ze betere cijfers behalen.