Plan snel en gemakkelijk een adviesgesprek in

Bel GRATIS met een expert…

"Even NeuroStudent bellen?"

Je studie verloopt niet zoals verwacht. Avonden doorhalen, niet met vrienden kunnen afspreken en ondermaats presteren. Iedereen heeft wel eens een moeilijke periode. Dan kan je kiezen: blijf je zo doorgaan of ga je veranderen? Het is slim om op zoek te gaan naar een oplossing voor het straks te laat is. Misschien twijfel je of wij jou kunnen helpen. Dan hebben wij iets speciaals voor je.

Je begint met een studie, loopt vast of wilt stoppen. Het kan allemaal. Maar je wilt niet stoppen met je studie en achteraf erachter komen dat het niet aan jezelf lag, maar aan je leermethode.

Dus stel je vragen, want wij zijn er om je te helpen.

Bel nu GRATIS met een expert van NeuroStudent. In het gesprek gaan we brainstormen over je manier van leren en laten we zien hoe wij jou verder kunnen helpen.

Belangrijk: we hebben een beperkt aantal plekken per week beschikbaar voor de adviesgesprekken en kunnen geen garantie geven op een plek. Klik op de button hieronder om te kijken of er nog plek is.

Wat zeggen anderen

Zeer waardevolle training gehad van Koen. Hij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn leertechnieken kan verbeteren. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder frustratie had ik veel betere resultaten. Ik zou het aan iedereen aanraden! Zelfs als je al goede cijfers haalt is het erg nuttig.

Jaro – student creatieve ondernemerschap

Ik vond deze workshop een hele goede investering in mezelf. Ook voor knakkers van boven de 50, zoals ik, nog heel leerzaam en effectief.

Gerard van Merwijk – student docentenopleiding

Je leert veel handige dingen die altijd van pas zullen komen in je leven. Uitstelgedrag en problemen met focussen kunnen verbeterd en verminderd worden met de informatie die je van deze workshop krijgt. De begeleiding is fantastisch en als je vragen hebt kunnen deze altijd gesteld worden.

Jill – student biomedische wetenschappen

Ben je klaar om betere resultaten te halen?

Klik hieronder voor een GRATIS adviesgesprek.