Studenten en professionals weten het: in je studie en op je werk…

Sneller leren = levenslang profiteren

Ontdek nu de neurostudent cursus - het meest complete leersysteem

1 + jaar
Ervaring in educatie
1 +
Studenten geholpen
1
Gemiddelde beoordeling

Wat studenten vaak fout doen...

Stop dagelijkse onzekerheid en twijfel door verkeerde strategieën die niets uithalen.

Stop het continu achter de feiten aanlopen.

En bovenal, stop met jezelf de schuld geven… want het is niet jouw fout!

We brengen onze hele jeugd op school door en krijgen te horen over WAT we moeten leren, maar ons wordt nooit verteld HOE we moeten leren. En dit terwijl opleidingen elk jaar moeilijker worden.

Het goede nieuws is: je kan leren hoe je moet leren. Het is nooit te laat om je deze skills eigen te maken, zodat je met minder tegenslagen en minder uitdagingen meer succes bereikt.

Wij willen je laten zien hoe.

Over de jaren hebben we de grootste uitdagingen van studenten verzameld en een cursus in elkaar gezet die de oplossing biedt voor jouw probleem. Leer sneller en haal alles uit jezelf, zodat je meer haalt uit je studie en je leven.

Dus als je moeite hebt om bij te blijven met je studie of je bent al koploper in de klas, maar wilt nog meer uit jezelf halen dan nodigen wij jou uit om nu deel te nemen aan onze online cursus.

En het mooie is, als je nu lid wordt krijg je drie bonussen. Want wij geloven 100% in wat er in deze cursus zit en geloven 100% in wat er in jou zit.

Lees hieronder meer over cursus.

Dan spreken we elkaar snel!

Je NeuroTrainers Koen & Sjirk

Word een NeuroStudent en...

Leer

2 tot 3 keer zo snel

Presteer

elk tentamen

Begin

waar en wanneer je wilt

Focus

altijd met 100%

Vergeet

niets meer

Lees

alles 2 tot 3 keer zo snel

De NeuroStudent Cursus

In de online cursus word je getraind om dezelfde voordelen te krijgen als topstudenten over de hele wereld… zonder te spieken! 

Begin waar en wanneer je wilt – op elke computer of mobiel!

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kan je geld terugvragen. 

Jouw Cursus Overzicht

Module 1: Effectieve Leerstrategieën

Module 2: 100% Focus

Module 3: Uitstelgedrag & Motivatie

Module 4: Snellezen

Module 5: Het Plansysteem

Module 6: De Leergewoonte

Module 7: Breinleren

Nu mét
de NeuroStudent Community...

Je krijgt direct toegang tot de NeuroStudent community. De community voor studenten om nog sneller te leren.

In de community vind je medestudenten door heel Nederland. Van studenten die moeite hebben om bij te blijven met hun studie tot studenten die al koploper zijn en nog meer uit zichzelf willen halen.  

neurostudent community

BONUS: Persoonlijke Coaching Sessies
(t.w.v. 90,-)

Eén ding is zeker als je betere cijfers wilt halen: er komen obstakels op je pad die je van tevoren niet had zien aankomen.

Daarom kan je iedere week de coachingscall bijwonen. Tijdens de meeting krijg je antwoorden op je vragen. Je staat er dus niet alleen voor. Elk jaar zijn er 52 sessies (t.w.v. 4.680,-). Je krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te worden geholpen.

Extra Bonus:
stap-voor-stap Protocollen
(t.w.v. 100,- per stuk)

Wij weten als geen ander hoe ‘goed’ school is in het uitdelen van opdrachten, boeken en tentamens. Door de enorme lading aan werk kun je bij elke stap twijfelen aan je aanpak. Dit wekt vertraging en irritatie op. Het liefst gooi je de studieboeken door het raam! 

Maar wacht daar nog even mee! Want wat nou als wij die twijfel voor je wegnemen?

Met de stap-voor-stap protocollen krijg je in één oogopslag overzicht in de route die je moet bewandelen voor studiesucces. Je kunt ze elk moment gebruiken, waar je ook bent!

De NeuroStudent Cursus

NeuroStudent is de #1 specialist in succesvol leren voor studenten. Ontdek wat je moet weten om betere cijfers te halen.

De NeuroStudent Cursus

Sneller leren = levenslang profiteren

Wij willen de NeuroStudent cursus toegankelijk maken voor iedere student in Nederland die zichzelf wil verbeteren. Daarom krijg je tijdelijk toegang tot alle video’s, protocollen, community en persoonlijke begeleiding voor minder dan 1,- euro per dag.

Per jaar

720
295
 • 2 Gratis maanden
 • NeuroStudent Community
 • Video's, uitdagingen en quizzen
 • 24/7 Bereikbaarheid met je trainer
 • Incl. NeuroStudent app
 • Incl. Stap-voor-stap protocollen
 • Incl. Wekelijkse coachingscalls
Beste keuze

Per maand

60
29
95
 • NeuroStudent Community
 • Video's, uitdagingen en quizzen
 • 24/7 Bereikbaarheid met je trainer
 • Incl. NeuroStudent app
 • Incl. Stap-voor-stap protocollen
 • Incl. Wekelijkse coachingscalls

Wat zeggen anderen

Zeer waardevolle training gehad van Koen. Hij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn leertechnieken kan verbeteren. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder frustratie had ik veel betere resultaten. Ik zou het iedereen aanraden! Zelfs als je al goede cijfers haalt is het erg nuttig.

Jaro – student creatieve ondernemerschap

Ik vond deze workshop een hele goede investering in mezelf. Ook voor knakkers van boven de 50, zoals ik, nog heel leerzaam en effectief.

Gerard van Merwijk – student docentenopleiding

Je leert veel handige dingen die altijd van pas zullen komen in je leven. Uitstelgedrag en problemen met focussen kunnen verbeterd en verminderd worden met de informatie die je van deze workshop krijgt. De begeleiding is fantastisch en als je vragen hebt kunnen deze altijd gesteld worden.

Jill – student biomedische wetenschappen

Vaak voorkomende vragen

Voor de ervaring krijgen studenten de video’s digitaal geleverd. De cursus is exclusief beschikbaar op ons NeuroStudent platform en kunnen meteen bekeken worden op je mobiel en computer met internet connectie, vanaf elke locatie op elk tijdstip. Het is niet mogelijk de video’s te downloaden. 

Je ontvangt een mail met inloggegevens en instructies binnen 20 minuten na je aankoop. Controleer of de mail vanuit NeuroStudent niet in je spambox terecht komt. Als je geen mail ontvangt, mail alsjeblieft koen.stam@neurostudent.nl, zodat we je verder kunnen assisteren. 

De cursus is risico vrij. Als je niet tevreden bent met het resultaat, heb je het recht op een volledige terugbetaling binnen 30 dagen vanaf de dag van aanschaf. 

Ons verhaal

De bekende trainers van NeuroStudent, Sjirk en Koen, helpen studenten door heel Nederland met slim leren.

Koen had op de basisschool achterstand door spraak- en leesproblemen en dacht jarenlang dat hij slecht was in leren. Tot hij ontdekte dat je leren kan leren. Nu deelt hij de kennis die hij heeft opgedaan van topstudenten, eersteklas onderzoekers en breinexperts.    

Sjirk is al meer dan tien jaar actief als coach in het onderwijs, waar hij studenten en docenten leert hoe ze het maximale uit hun werk kunnen halen.

Samen bundelen de trainers hun expertise en geven studenten de kans om ongekende leer- en studeertechnieken van het brein te ontdekken, zodat ze betere cijfers behalen. 

× Vragen?